Ingen panelhöna tack!

Det tog några dagar, men nu när jag landat helt och fullt i att vara hemma känns det som att jag aldrig varit borta. Konstigt det där, hur anpassningsbar man är som människa. Det som under flera veckor känts så avlägset – färgfläckiga händer, långa listor av projekt som bara väntar på att få sättas igång och vardagens alla små göromål – är nu åter högst upp i medvetandet. Och kreativiteten som, precis som jag, haft massa semester är tillbaka med full kraft.

Första offret blev en adventsljusstake som efter att den klätts av sina röda dekorationer kändes alldeles för naken. Dessutom smälte den likt en panelhöna så väl in i bakgrunden att den nästan försvann. (Inte bara för att jag tog en otroligt dålig och suddig före-bild.)

Jag hade egentligen ingen aning om vad jag ville ha istället, men jag hade en öppnad burk kritfärg i nyansen nearly black. Den fick det bli, och jag är larvigt nöjd med resultatet. Nu kommer nog adventsljusstaken få stå framme året runt, särskilt som den passar så bra på den lilla hyllan över braskaminen.

Där till höger skymtar ett annat projekt som jag bara var tvungen att börja med efter att ha vaknat upp av en dröm om rosa. Men mer om det kommer, om och när det börjar bli lite mer färdigt.

Så länge njuter jag av en adventsljusstake som förvandlats från osynlig panelhöna till en stolt svart påfågel.

 

One comment on “Ingen panelhöna tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *