Hotellkänslan är på plats i sovrummet!

Ryggen och nacken behöver vila lite från allt fixande med tak och väggar i vardagsrummet. Som omväxling har det därför fått bli lite mer av små inredningsdetaljer och fix istället för grovt byggjobb. En av detaljerna som stått kvar på listan länge är gardinerna till sovrummet. Där inne har jag hela tiden velat ha en hotellkänsla så att det känns lite lyxigt både att krypa ner i sängen på kvällen och att vakna på morgonen.

Efter många om och men bestämde jag mig för rosa sammetsgardiner från Jotex. De kom med posten för ett par veckor sedan men gardinskenorna som skulle monteras i taket har legat under sängen och gottat till sig. Nu hänger dock alltihop på sin plats och jag är mer än nöjd! Den skira vita gardinen kunde förstås ha varit lite mindre glansig om man ska vara petig. Men den gör helt klart sitt jobb och dämpar insynen från grannens parkering som är precis nedanför sovrumsfönstret.

Nästa steg är att de beige tapeterna ska rivas ner och ersättas med ljust grå färg. Men det kan vi prata tyst om, för det har jag ingen aning om när jag kommer att ha tid med. Och så länge till ville jag inte vänta på den där hotellyxen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *