Ett kontor som börjar bli färdigt

Äntligen har de kommit, hängarna till mina posters från Thefashionroom.se! En hänger så fint i sovrummet och den andra kom upp på kontoret idag. Det går knappast att bli mer nöjd än jag känner mig just nu.

Heliophilia
desire to stay in the sun; love of sunlight

Det är namnet på mitt företag och också anledningen till att jag en gång sa upp mig och började frilansa. Friheten och möjligheten att kunna vara i solen istället för instängd på ett kontor.

Men ett kontor har jag förstås ändå, med soffa, höj- och sänkbart skrivbord och allt, och nu är det äntligen färdigt. Typiskt då att jag kanske inte kommer sitta så mycket just här resten av året, men mer om det en annan dag. Idag njuter jag av att kontoret är färdigt och att jag kan välja att vara här istället för ute i gråregnet utanför fönstret.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *