En passande dag att måla rosa

Idag har mina flöden fyllts av folk i rosa mössor, så kallade pussy hats, ett av flera sätt att uppmärksamma internationella kvinnodagen. En viktig diskussion som egentligen inte har något att göra med den här bloggposten och därför tänker jag lämna den därhän till en annan dag.

Förutom en grej. Säg aldrig, aldrig, grattis till någon för att det är kvinnodagen. Hylla uppmärksamma, diskutera. Men inte gratulera. Så, nu åter till mitt ämne. 

Idag har jag öppnat den stora hinken med rosa färg som stått i hallen och blängt på mig i flera veckor. Den har till och med stått så länge att Colorama hunnit ha rea mellan mitt inköp och burköppningen, så att jag varit tvungen att tjata till mig rabatt på precis allting annat jag köpt (och som förstås inte varit på rea). Och eftersom jag är där minst en gång i veckan har de bara skrattat och dragit av på priset. Trevliga typer som jobbar där, det måste man ge dem även om de har dåligt tajmade reor.

Men nu tappar jag ämnet igen. Åter till det rosa.

Ja, nu är timmerväggen efter alla om och men helt rosa och här kommer en sneak peek. Det ska erkännas att det tog sjukt lång tid att måla och att jag inte helt har funderat klart på vad jag ska göra med de lite större håligheterna. Det löser sig säkert så småningom.

Och en rosa timmervägg får bli mitt bidrag i flödet en sån här dag när alla verkar klä i rosafärgat.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *