En månad – en evighet

Det har gått en månad sedan jag kom hem till Sverige, lika länge som jag var borta, och fortfarande får jag frågor om ifall jag hunnit landa hemma. Jag blir lika förvånad varje gång, för jag har nästan hunnit glömma att jag ju var borta. Nu när jag sitter här med en kopp kaffe och försöker sammanfatta februari, är det främst en sak som slår mig. Trots att det känts som att allt bara lunkat på i sitt stilla vardagstempo där det inte händer särskilt mycket, så är det faktiskt en hel del som har hänt.

På renoveringsfronten har jag rivit ut hela vardagsrummet, med väggar och tak, och det som en gång var gästtoalett är ett minne blott. Istället har den gamla farstun kommit i dagen och en helt ny planlösning tagit form. I matrummet har köksstolarna målats om och fått nya kläder, det samma med kökssoffan som nu har en mjuk dyna och inbjuder till att ta en middagslur efter maten. Gardiner har kommit upp i sovrummet och ett nytt skrivbord monterats i kontoret.

När det gäller jobb har vardagen åter smugit sig in och många timmar framför datorn har det blivit. Oftast här hemma på kontoret, men det vanliga oregelbundna pendlandet till Stockholm är också tillbaka. (Med den skillnaden att jag den här månaden lyckades glömma nyckeln till lägenheten och fick bo på hotell.)

Lite otippat har även Norrköping blivit en återkommande plats och för ett par veckor sedan blev jag där invald i styrelsen för Marknadsföreningen i Östergötland, med uppdraget att arrangera årets Agdagala. Och som om inte det vore nog skrev jag igår under ett avtal om ett uppdrag som på många sätt kommer att påverka resten av 2017.

Det här inlägget är inte bara en summering av vad som faktiskt hunnit hända på 28 dagar. Det är även det första i Blogg 100, en utmaning till mig själv att faktiskt skriva något varje dag i 100 dagar. Med tanke på allt jag radat upp här, borde det inte bli något större problem.

Hej mars, välkommen!

4 comments on “En månad – en evighet

  1. Kul att du är med i utmaningen!

  2. Hej svejs! Jag brukar inte läsa din blogg, men jätteintressant att få en snabb inblick i hur den senaste månaden har varit. Det låter onekligen som att mycket har hänt! 😀 😀

    • admin Post Author

      Kul att du kikade in! När man ser det så här i skrift ser det helt klart ut att vara en hel del. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *