Att prata om rosa för sista gången på ett tag

Nu är den färdigmålad. Timmerväggen. Det har tagit sin rundliga tid, men till slut tror jag att jag lyckats få den rosa färgen att krypa in i alla små skrymslen och sprickor i de sekelgamla stockarna. Och trots all beslutsångest jag hade innan jag väl satte igång, så känns det helt självklart med en rosa timmervägg i vardagsrummet nu.

Egentligen har det inte varit bråttom alls med att bli färdig. Men eftersom jag jobbar på mässa fredag och lördag och sedan åker direkt till Stockholm för ett par veckors huvudstadsliv, var det skönt att kunna bocka av en etapp i vardagsrumsrenoveringen.

Det innebär också att jag kommer sluta tjata om rosa för ett tag framöver. Men några timmar till är det rosafluffig färg som dominerar mitt fokus.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *